Sulje
Tuoteluokat

Column title

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

Myyräverkko

Myyräverkon alareuna asetetaan tiukasti maata vasten tai se voidaan myös kaivaa muutaman sentin maanpinnan alapuolelle, jotta myyrät eivät pystyisi kaivautumaan lumen alla, maan rajassa verkon alitse. Myös lumen tallaaminen verkon ympäriltä auttaa.

Myyräverkko on tiheäsilmäistä ja siksi tuuli tarttuu siihen helposti ja voi kaataa verkon talvella, jos sitä ei ole kunnolla kiinnitetty maahan. Verkon kiinnittämiseen voi käyttää Hortexin valkoimaan kuuluvia Kiinnityskoukkuja, Tukikeppejä ja Perennatukia. Katso kohdasta Kiinniytys ja tuenta. Yhdessä muovisen pikaliittimen kanssa saadaan myyräverkko helposti pysymään pystyssä koko talven.

myyräverkko tuenta pakattu5myyräverkko tuenta pakattumyyräverkko tuenta pakattu4