Pelätinnauha

STV922

30 metriä

Pelätinnauha

Vilkkuu ja heijastaa valoa lintujen, peurojen ja muiden haittaeläinten karkottamiseksi

Käyttöohje

Jokainen pakkaus sisältää 30 metriä nauhaa.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi käytä karkotenauhaa ennen kuin linnut ovat aiheuttaneet vaurioita. Hedelmäpuiden ja –köynösten suojaamiseksi tai lintujen räystäisiin pesimisen ehkäisemiseksi leikkaa nauha 1 metrin pituisiksi suikaleiksi ja ripusta. Viljelyskasvien, taimien ja äskettäin istutettujen nurmikoiden suojaamiseksi levitä nauhalinjoja tolppien väliin 0,1-1 metriä maanpinnan yläpuolelle. Vaihtoehtoisesti voit käyttää “juhannussalko”-asetelmaa venyttämällä nauhoja korkeasta keskellä olevasta paalusta ja sitomalla nauhojen päät maahan.

 

  • Veneet • Kalastuspaikat • Maatilat • Tavara-alueet • Viljelyskasvit • Hiljattain kylvetyt nurmikot
  • Istutukset • Hedelmäkasvit

 

Avainsanat:
Tämä alla oleva näkyy vain kun ylläpitäjä on kirjautunut sisään
Avainsanat:
Tuotejärjestysnumero on: